Resep Whipped Cream Cake oleh Dwita Miranti
Inilah cara membuat Whipped Cream Cake. Resep Whipped Cream Cake yang dibuat oleh Dwita Miranti bisa disajikan 12 porsi.
Resep Whipped Cream Cake
Porsi: 12 porsi
Bahan-bahan
- 2 1/4 cangkir Tepung Terigu
- 2 sendok teh Baking Powder
- 3 sendok teh Garam
- 1 cangkir Krim Kocok (Whipped Cream)
- 3 butir Telur Ayam
- 1 sendok teh Vanili
- 11 kg Gula Pasir
Langkah
Preheat oven to 190 C
Sift together cake flour, baking powder and salt and set aside.
Beat eggs and vanilla until combined. Using a stand mixer, whip cream until stiff peaks form. Add egg and vanilla mixture to whip cream (use medium speed). Gradually add in sugar. The mixture will be of mayonaise consistency.
Fold half of the sifted flour into whipped cream mixture using a spatula.
Fold until flour mixture is incorporated into the cream mixture.
Butter and flour a 10-cup bundt pan. Pour in cake batter and bake in a preheated oven for 25-3 minutes until a cake tester comes out clean.
Cool on a wire rack for 10 minutes and invert cake onto a rack that has been coated with a little butter to prevent cake from sticking.
Serve cake dusted with some confectionery sugar. This cake stays moist for at least 3 days, it does not last longer that than around here.
Demikianlah Resep Whipped Cream Cake, Semoga saja anda menyukainya.Untuk mencari berbagai resep makanan dan minuman lainnya gunakan Kotak pencarian yang kami sediakan. anda bisa menemukan lebih dari satu juta resep yang pastinya dapat membantu anda menemukan resep yang paling dibutuhkan.
Untuk mencetak Resep Whipped Cream Cake diatas, klik pada tombol print dibawah ini
Temukan berbagai resep menarik lainnya selain Resep Whipped Cream Cake Karya Dwita Miranti diatas pada kategori resep berikut ini
Anda sedang membaca Resep Whipped Cream Cake Karya Dwita Miranti dengan alamat Url: https://yudhis3.blogspot.com/2016/02/resep-whipped-cream-cake-karya-dwita.html, Bagikan url tersebut di Facebook/Instagram kamu jika resep ini berfanfaat.